Indian head massage   25 min, 350:-
En underbart avstressande och energigivande rygg, nacke och
huvudmassage som lugnar spända nerver och oro. Motverkar
spänningshuvudvärk, tinnitus och mental trötthet. Du behåller kläderna på under hela behandlingen.

Access Bars 55 min, 700:-
Våra tankar och känslor påverkar vår hälsa. Är du i obalans i ditt inre, i dina känslor och i livets olika områden, med kroppen, relationer, arbete? Har du rädslor, oro, depression, nedstämdhet, trötthet, stress, kroppsliga besvär? Upplever du att du har otur, dömer du dig själv och i allmänhet går det trögt i livet?

Bars är en fantastiskt behaglig och avslappnande behandling, som hjälper dig släppa begränsningar på alla livsområden och sätter igång energiflödet i kroppen. Under och efter behandlingen känner du dig skönt avslappnad. Många upplever att tankebruset har tystnat, att de sover djupare, är mer avslappnade, har mer energi och glädje.

Under behandlingen berörs 32 punkter mjukt på huvudet. Dessa punkter lagrar alla tankar, känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar som vi har eller har haft om oss själva och allt annat. När dessa punkter på huvudet får en lätt beröring frigörs blockeringar på alla nivåer inom livets alla områden. Det är som om att storstäda i ditt mentala inre och ge dig själv mer utrymme att vara mer av den du egentligen är. Efter behandlingen blir du mer närvarande, medveten och känner mer lätthet och glädje i livet. Access Bars är ett mycket behagligt sätt att skapa förändringar i vår mentala struktur. Vi kan med lätt beröring på dessa punkter börja släppa på våra rädslor, hinder, dömande och blockeringar av olika slag. I stället får vi mer utrymme och energi till att hitta lösningar, komma vidare, vara i nuet och hitta oss själva.

Alla kan ta emot sessioner i Access Bars, oavsett tillstånd eller ålder. Hos barn ökar det inre lugnet, höjer självkänslan och inlärningsförmågan. De öppnar upp för sin egen kreativitet, vilket underlättar skolgången. Både barn och vuxna med tex ADHD kan uppleva ett ökat lugn. Alla kan ta emot Access Bars oavsett tillstånd och används effektivt vid stress, utmattning och kronisk värk.

Vad kan du få ut av en Barsbehandling?

– reducerar stress, oro och katastroftänkande

– tystar tankebruset

– höjer din närvaro

– ökar din energi

– ökad koncentration och inlärning

– minskat självdömande och negativt tänkande

– reducerar rädslor, hinder, mönster

– djupare sömn

– förbättrade relationer

– lättare att göra val

– ökad livsglädje

– möter livet med en större lätthet

– spänningar i kropp och medvetande lättar

– förbättrad kommunikation

– cellfunktionen förbättras och cellen återgår till sin normala form

– du blir mer av dig själv och skapande av ditt eget liv

– självkänslan och kroppskännedomen ökar

– kreativiteten och handling ökar

– löser upp blockeringar, emotionellt, fysiskt, psykiskt, själsligt

– släpper på spänningar både mentalt och fysiskt

– ökat välmående

Personlig Coachning 55 min, 650:-

Coaching är ett verktyg för att öka sin medvetenhet och ta sig bortom begränsningar. Jag jobbar med en unik teknik som hjälper dig att gå bortom ditt logiska sinne! Den hjälper dig att ta emot det som är, att se nya perspektiv, göra aktiva val, se möjligheter och skapar kraft att skapa det du önskar ha som ditt liv. Om du skulle kunna välja vad som helst, hur skulle ditt liv vara som? Vad är det egentligen du önskar ha som ditt liv? Tänk om du faktiskt kan välja det? Personlig coaching är en möjlighet och en aktiv handling för dig som vill skapa en bestående förändring i ditt liv. Du har förmågan att förändra vad du önskar förändra. Finns det något område i livet som du önskar förändra? – Glädje –  relationer – pengar – hälsa – sysselsättning/arbete – kärlek  – kropp – medvetenhet – livslust – kreativitet – självkänsla – självförtroende – möjligheter – val, mm.

Sitter du fast i något problem, besvär, oro, stress, blockering, begränsning, trauma, drama, tidigare liv och vet inte hur du ska ta nästa kliv? Eller har du testat allt mellan himmel och jord utan att du har förändrat det som du önskar förändra?

Du får med dig användbara verktyg som du kan använda i din vardag för att skapa ännu mer förändring för dig. Dessa  verktyg hjälper dig att på ett lättsamt sätt kunna lösa upp, släppa taget om det som inte fungerar. De ger dig också tillgång till att börja leva mer i frihet,att kunna göra val och att vara den du verkligen är. Access är en samling av verktyg som är designad att ge dig tillgång till mer av det du redan vet. Det inbjuder dig till att ta emot, se på dig själv och livet med ett annorlunda förhållningssätt. Det är din synpunkt som du har antagit som formar din verklighet. Under coachingen tittar vi på din synpunkter och genom frågor och andra verktyg kan dessa synpunkter lösas upp och ändras till nya synpunkter som bättre gynnar dig i det liv du vill leva just nu.

-Om du inte hade din synpunkt eller åsikt om dig, din situation eller om det problem som du ser som ett problem. Vad skulle vara möjligt för dig just nu?

Access conscoiusness handlar om ett annat perspektiv på livet, om hur du får mer tillgång till Dig. Access Consciousness grundades 1990 av Gary Douglas och sedan dess under 16 år har Gary utvecklat Access i samarbete med Dr. Dain Heer. Idag finns Access Bars i många länder över hela världen och har tusentals utövare.

Personlig coachning 55 min, 650 kr
Detta en möjlighet och en aktiv handling för dig som vill skapa en bestående förändring i ditt liv.

Du har förmågan att förändra vad du önskar förändra. Finns det något område i livet som du önskar förändra?- Glädje – relationer – pengar – hälsa – sysselsättning/arbete – kärlek – sex – kropp – medvetenhet – livslust – kreativitet – självkänsla – självförtroende – möjligheter – val, mm.

Sitter du fast i något problem, besvär, oro, stress, blockering, begränsning, trauma, drama och vet inte hur du ska ta nästa kliv? Eller har du testat allt mellan himmel och jord utan att du har förändrat det som du önskar förändra?

I ACT-coachning får du med dig användbara verktyg som du kan använda i din vardag för att skapa ännu mer förändring för dig. Dessa verktyg hjälper dig att på ett lättsamt sätt kunna lösa upp, släppa taget om det som inte fungerar. De ger dig också tillgång till att börja leva mer i frihet, att kunna göra val och att vara den du verkligen är.

Öppettider

Eko-Butiken:

(Måndag Stängt)
Tisdag kl 11-15
Onsdag kl 11-15
Torsdag kl 11-15
Fredag kl 11-15 (11-17)
(Lördag kl 11-14)

(Öppettiderna kan variera. Följ Ekospa på sociala medier för uppdaterad information)

Behandlingar Ekospa:

Måndag kl 15-18
Tisdag kl 15-18
Onsdag kl 15-18
Torsdag kl 15-18
Fredag Stängt
Lördag Stängt
ADRESS
Södra Torggatan 15, (Tidigare Designboet ovanför Rut & Randigt)
92131 Lycksele
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se