Unna dig en skön massage som mjukar upp stela, spända och trötta muskler. Du känner dig avslappnad, mindre stressad och får bättre sömn. Vi använder helt naturliga massageoljor  från Maria Åkerberg. Uppge eventuella sjukdomar, allergier eller andra tillstånd vid bokning.

Massage nacke, axlar & rygg    25 min, 390:- 
Klassisk massage anpassad för just dig. En kortare massage som fokuserar på problem i nacke, axlar och rygg. Fler behandlingar ger bättre effekt. Även benmassage eller armar och bröstkorg kan vara lämpligt att välja under dina 25 min, beroende på var du har dina problem.

Terapeutisk djupgående massage     25 min, 470:-
För dig som vill en mer djupgående massage med behandling av mer specifika problemområden. En kraftfullare och hårdare massage, där jag lossar i fästen och trycker på triggerpunkter. Denna massage kommer att kännas mer.

Helkroppsmassage    50 min, 750:-
Klassisk massage anpassad för just dig. En längre massage där varje muskel bearbetas, en massage som får hela din kropp att slappna av.

Terapeutisk djupgående massage     50 min 850:-
För dig som vill en mer djupgående massage med behandling av mer specifika problemområden. En kraftfullare och hårdare massage, där jag lossar i fästen och trycker på triggerpunkter. Denna massage kommer att kännas mer.

Aroma massage med varma oljor   55 min, 850:-
En underbart värmande behandling med naturliga aromaoljor för hela kroppen, även huvud, ansikte och fötter. En unik kombination av olika tekniker som mjukar upp spänningar och gör dig totalt avslappnad.

Chokladmassage   55 min, 850:-
För dig som vill ha en lyxig helkroppsmassage
med varm och härligt doftande vit chokladolja. Den underbara doften gör
dig glad och harmonisk. En oförglömlig känsla som varar länge och avslutas med en bit god choklad.

Ansiktslyftningsmassage 45 min, 550:-
Naturlig ansiktslyftning i stärkande olja med olika massagegrepp som stimulerar, dränerar och löser upp spända muskler i ansikte, hals, nacke och huvud. Underbart skön och avslappnande behandling som minskar rynkor, svullnad och ger huden ny lyster. 

(Bäst resultat vid regelbunden behandling under 5-6 veckor med 1 behandling per vecka. Sedan underhåll ca 1 gång per månad.)

Fotzonsmassage 25 min, 400:-
Lossar blockeringar och slaggansamlingar i fötterna och förbättrar cirkulationen, immunförsvaret och allmäntillståndet i hela kroppen. Fötterna känns mjukare och lättare att gå med tack vare den ökade cirkulationen.

Gravidmassage 25 min, 450 kr eller 50 min, 850 kr
Avslappnande massage för gravida. Minskar oro och smärta. Sittande eller liggande massage med hjälp av komfortkudden eller massagestol. Rekomenderas efter 12:e veckan.

 

Tilläggsbehandlingar

Minimassage 15 min, 250:-
Passar som tillägg till övriga behandlingar. Välj mellan händer, fötter, ansikte eller hårbotten.

Minikur 15 min, 250:-
Passar som tillägg till övriga behandlingar. Välj mellan handkur, fotkur, ansiktskur eller hårbottenkur.

Öppettider

Eko-Butiken:

(Måndag Stängt)
Tisdag kl 11-15
Onsdag kl 11-15
Torsdag kl 11-15
Fredag kl 11-15 (11-17)
(Lördag kl 11-14)

(Öppettiderna kan variera. Följ Ekospa på sociala medier för uppdaterad information)

Behandlingar Ekospa:

Måndag kl 15-18
Tisdag kl 15-18
Onsdag kl 15-18
Torsdag kl 15-18
Fredag Stängt
Lördag Stängt
ADRESS
Södra Torggatan 15, (Tidigare Designboet ovanför Rut & Randigt)
92131 Lycksele
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se