Ekospa erbjuder naturliga behandlingar med organisk och ekologisk hudvård från Maria Åkerberg. Detta i en rogivande och stämningsfull miljö, med levande ljus och avslappnande musik. Här får du känna dig väl omhändertagen från första stund.

Jag som tar hand om Dig när du kommer, är utbildad och certifierad Hud & Spa-terapeut och Massageterapeut med lång erfarenhet. Vi utför specialanpassade ansiktsbehandlingar utifrån dina behov: Färgning av fransar och bryn med formning, makeupkonsultation, klassisk manikyr (med lack), pedikyr (med lack), fotvård, hårborttagning, vaxning, avkopplande Spa-behandlingar, antistressbehandlingar, coachning och olika typer av massage.

Öppettider

Eko-Butiken:

(Måndag Stängt)
Tisdag kl 10-18
Onsdag kl 10-18
Torsdag kl 10-18
(Fredag kl 11-15 (11-17)
(Lördag kl 11-15)

Öppettiderna kan variera. Följ Ekospa på sociala medier för uppdaterad information

Behandlingar Ekospa:

(Måndag Stängt)
Tisdag kl 11-18
Onsdag kl 11-18
Torsdag kl 11-18
(Fredag Stängt)
(Lördag Stängt)
ADRESS
Södra Torggatan 15,
92131 Lycksele
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se