Ekospa

Om ekospa

Ekospa är ett mysigt litet dagspa och hudvårdssalong med ekologiska och rena produkter för hela kroppen.

I vår reception med butik kan du köpa både presentkort och samma underbara produkter som används i spabehandlingarna.

Det finns två behandlingsrum, ett för händer och fötter och ett för kropp och ansikte. I anslutning till dessa ligger relaxen med infrabastu och utsikt över Virgin Islands. I ljusrummet kan du fylla på med extra dagsljus för att behålla energin, hälsan och dygnsrytm, samtidigt som du bekämpar depression, trötthet och dåligt immunförsvar.

Ekospa har möjlighet att ta emot sällskap på upp till 8 personer, när ni vill hyra relaxen med kompisgänget, föreningen eller arbetskompisarna. Kombinera gärna med behandlingar eller kurser i make-up, hudvård och nagelvård.

Är ni ett större sällskap så löser vi detta med att nyttja kvarterslokalen för samkväm och kanske catering i goda vänners lag,  medan några åt gången kommer till ekospa för relax, infrabastu och behandlingar. Vi hjälper er hitta härliga lösningar till möhippan, svensexan, födelsedagsfesten osv. Ring för offert!

Lokalen ligger i Norsjö på Lomtjärnvägen 9A (Kronan vid personalpartner). Det är skyltat från Storgatan och möjlighet till parkering finns.

För tidsbeställning och information – välkomna in eller ring

0918-76 13 15

Comments are closed.

Öppettider

Butiken:
Måndag kl 16:30-17:30
Tisdag kl 12-13, 15-16
Onsdag kl 12-13, 15-16
Torsdag
(Fredag
(Lördag kl 10-13)
(Öppettiderna kan variera)

Behandlingar:
Måndag kl 14-18
Tisdag kl 13-18
Onsdag kl 13-18


ADRESS
Storgatan 23
92131 Lycksele
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se