En skonsam och professionell behandling med lyckat resultat.

Vi erbjuder vaxning av hela ben, halva ben, hela armar, halva armar, bikini, armhålor, bröst, rygg, ansikte, tår mm. Hur lång tid det tar beror på hur stora eller hur många områden som du önskar vaxa.

Vaxning

Hela ben och bikini 55 min, 600:-
Hela ben eller rygg 45 min, 500:-
Halva ben eller armar 35 min, 400:-
Bikini eller armhålor 25 min, 300:-
Generande hårväxt i ansiktet 15 min, 200:-

Spara utväxten minst en månad första gången du ska vaxa för att så många strån som möjligt ska ha hunnit växa ut (1 cm långt minst). Undvik solen 24 tim före och efter vaxning. Undvik att smörja in med lotion el dyl. innan behandling. Unvik också att bada eller duscha offentligt inom 24 timmar efter behandling.  Utväxten kan ta allt från 1 vecka till 1 månad innan den kommer tillbaka, helt beroende av i vilken växtfas hårstråna befinner sig i och hur snabbt hårsäcken återbildas ut igen.

Öppettider och adress Kommer våren 2018


ADRESS
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se