För dig som vill prova på lite av varje, har vi satt ihop njutningsfyllda spapaket. Ta med en vän för duobehandling eller unna dig själv en skön stund och lite lyx efter en hektisk dag. Passa på att njuta av värmen i vår infrabastu före eller efter behandlingen. Eller ladda upp er med ljusterapi och mindfulness i vintermörkret.

Underbara spabehandlingar för dig som vill njuta av livets goda och samtidigt lära dig mer om hur du ska ta hand om din kropp. Dessa behandlingar kan kombineras med varandra eller med massage, ansiktskur eller något annat alternativ. Du får tips och rekommendationer på vilka produkter som passar just din hudtyp och eventuella problematik.

Drömskrubb     25 min, 300:- Kroppen skrubbas med en härlig peeling som lämnar huden mjuk med ny lyster. Dusch och avslutande produkt. Perfekt före massage, kroppsinpackning och spraytan.

Helkroppsinpackning och infrabastu   55 min, 400:- Rekommenderas efter kroppsskrubb då hudens förmåga att ta upp ämnen är som bäst. Bra för torr, oren och mogen hud. Avslutas med infrabastu och dusch (valfritt).

Lugn och ro-kuren   50 min, 600:-
En underbar kur för ditt ansikte, dina händer och dina fötter. Som bomull för
kroppen och balsam för själen är denna rogivande kur som också passar
speciellt bra till dig som är gravid, gammal eller önskar en mjuk och försiktig behandling.
Avsluta med ljusterapi eller infrabastu.

Papaya Body Dream   55 min, 700:-

Efter en varsam skrubb blir du insvept i en härlig helkroppsinpackning.
Sedan vårdas ditt ansikte med rengöring, peeling och mask.
Avslutas med infrabastu och dusch.

Lyxkuren   85 min, 800:-
Efter ett härligt bubbelbad och en varsam skrubb, sveps du in i
närande helkroppsinpackning. Sedan vårdas ditt ansikte med rengöring, peeling, mask och massage.
Avsluta med infrabastu och dusch.

Chokladdröm    85 min, 800:-
Chokladskrubb, chokladmassage med inpackning för hela kroppen.
Sedan vårdas ditt ansikte med rengöring, peeling och ansiktsmassage.
Avsluta med infrabastu och en bit fin choklad.

Duokuren    85 min, 600:- (OBS! pris per person)
Ta med en god vän och kryp ned tillsammans i ett värmande bubbelbad. Njut därefter av ryggmassage eller ansiktskur medan din vän sitter i infrabastu eller ljusterapi. Sedan byter ni plats med varandra. Lån av handduk, badrock och duschprodukter ingår. Ta med rena badkläder och en ren extra handduk. Vi bjuder på frukt och snacks.

Öppettider och adress Kommer våren 2018


ADRESS
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se