Unna dig en skön massage som mjukar upp stela, spända och trötta muskler. Du känner dig avslappnad, mindre stressad och får bättre sömn. Vi använder helt naturliga massageoljor  från Maria Åkerberg. Uppge eventuella sjukdomar, allergier eller andra tillstånd vid bokning.

Massage nacke, axlar & rygg    25 min, 350:-  (Djupgående 400:-)
Finsk djupgående eller klassisk massage anpassad för just dig. En kortare massage som fokuserar på problem i nacke, axlar och rygg. Fler behandlingar ger bättre effekt. Även benmassage eller armar och bröstkorg kan vara lämpligt att välja under dina 25 min, beroende på var du har dina problem.

Tips! Lägg till ansiktskur 25 min, för 300 kr.

Helkroppsmassage    50 min, 650:- (Djupgående 700:-)
Finsk djupgående eller klassisk massage anpassad för just dig. En längre massage där varje muskel bearbetas, en massage som får hela din kropp att slappna av.

Aroma massage med varma oljor   55 min, 750:-
En underbart värmande behandling med naturliga aromaoljor för hela kroppen, även ansikte och fötter. En unik kombination av olika tekniker som mjukar upp spänningar och gör dig totalt avslappnad.

Chokladmassage   55 min, 750:-
För dig som vill ha en lyxig helkroppsmassage
med varm och härligt doftande vit chokladolja. Den underbara doften gör
dig glad och harmonisk. En oförglömlig känsla som varar länge och avslutas med en bit god choklad.

Ansiktslyftningsmassage 45 min, 500:-
Naturlig ansiktslyftning i stärkande olja med olika massagegrepp som stimulerar, dränerar och löser upp spända muskler i ansikte, hals, nacke och huvud. Underbart skön och avslappnande behandling som minskar rynkor, svullnad och ger huden ny lyster. Bäst resultat vid regelbunden behandling under 5-6 veckor med 1 behandling per vecka. Sedan underhåll ca 1 gång per månad. Rengöring, fuktserum, olja och kräm. Personliga rekommendationer.

Lymfdränagemassage 45 min, 500:-
Där hela kroppen, fram och baksida får en mjuk massage som stärker immunförsvaret, dränerar vätskeansamling, minskar celluliter, förbättrar allmäntillståndet mm. Bra vid graviditet, fibromyalgi mm.

Fotzonsmassage 25 min, 350:-
Lossar blockeringar och slaggansamlingar i fötterna och förbättrar cirkulationen, immunförsvaret och allmäntillståndet i hela kroppen.

 

Tilläggsbehandlingar

Minimassage 15 min, 200:-
Passar som tillägg till övriga behandlingar. Välj mellan händer, fötter, ansikte eller hårbotten.

Minikur 15 min, 200:-
Passar som tillägg till övriga behandlingar. Välj mellan handkur, fotkur, ansiktskur eller hårbottenkur.

Öppettider

Butik:
Måndag kl. 14-18

Behandlingar:
Tisdag kl. 10-17
Onsdag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-17

ADRESS
Storgatan 23
92131 Lycksele
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se