manikyr

Välj mellan nagelförlängning, manikyr, pedikyr eller avslappnande SPA-kurer för händer och fötter.

Under behandlingen får du olika tips och rekommendationer på vilka produkter som är bra för att komma till rätta med eventuella problem. Välj mellan lackning eller fotmassage i pedikyren och i manikyren. Ta gärna med eget lack om du har en favoritfärg (pris 490 kr om du har med eget lack). Spara gärna ut naglarna på händerna lite innan, för snyggare resultat.

Händer

Klassisk manikyr    50 min, 600:- (med lack 55 min, 600:-)
Filning, handbad, nagelbandsvård, handmassage och polering eller genomskinligt lack.
Säg till innan om du vill ha färgat lack. (Du får då med dig lacket hem.)

Snabbmanikyr      25 min, 350:-
Filning, handbad, nagelbandsvård och genomskinligt lack.

Spamanikyr     35 min, 400:-
Filning, handbad, peeling, nagelbandsvård,  inpackning i mask och massage. Rekommenderas till dig som inte har några specifika problem, men vill njuta av allt det sköna.

Vinyllux / CND Schellack        55 min, 550:- (Nyhet 2013)
Permanent lackning som sitter längre och torkar/härdar snabbt.

Fötterfotter

Pedikyr (fotvård)     50 min, 600:- (med lack 55 min, 600:-)
Fotbad, nagelklippning, borttagning av förhårdnader och liktornar, filning av fötter, borttagning av överfödigt nagelband och massage. Rekommenderas till dig som har många problem som behöver åtgärdas.
Säg till innan om du vill ha färgat lack. (Du får då med dig lacket hem.)

Snabbpedikyr     25 min, 350:-
Fotbad, nagelklippning, borttagning av förhårdnader och liktornar, filning av fötter och massage om tid finns. Rekommenderas till dig som har enstaka problem som behöver åtgärdas.

Spapedikyr     35 min, 400:-
Fotbad, peeling, lätt filning av fötter och naglar, inpackning i mask och massage. Rekommenderas till dig som inte har några specifika problem, men vill njuta av allt det sköna.

Öppettider och adress Kommer våren 2018


ADRESS
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se