manikyr

Under behandlingen får du olika tips och rekommendationer på vilka produkter som är bra för att komma till rätta med eventuella problem. Välj mellan lackning eller fotmassage i pedikyren och manikyren. Ta gärna med eget lack om du har en favoritfärg

Händer

Snabbmanikyr      25 min, 350:-
Filning, handbad, nagelbandsvård och genomskinligt lack.

Klassisk manikyr    50 min, 550:- (med lack 55 min, 600:-)
Filning, handbad, nagelbandsvård, handmassage och polering eller genomskinligt lack. Uppge om du vill ha färgat lack vid bokningen.
Du får då med dig lacket hem, pris 600 kr. (Pris 500 kr om du har med eget lack)

Spamanikyr     35 min, 400:-
Filning, handbad, peeling, nagelbandsvård,  inpackning i mask och massage. Rekommenderas till dig som inte har några specifika problem, men vill njuta av allt det sköna.

 

Fötterfotter

Snabbpedikyr     25 min, 350:-
Fotbad, nagelklippning, borttagning av förhårdnader och liktornar, filning av fötter och massage om tid finns. Rekommenderas till dig som har enstaka problem som behöver åtgärdas.

Pedikyr (fotvård)     50 min, 500:- (med lack 55 min, 600:-)
Fotbad, nagelklippning, borttagning av förhårdnader och liktornar, filning av fötter, borttagning av överflödigt nagelband och massage. Rekommenderas till dig som har många problem som behöver åtgärdas. Uppge om du vill ha färgat lack vid bokningen.  Du får då med dig lacket hem, pris 600 kr. (Pris 500 kr om du har med eget lack)

Spapedikyr     35 min, 400:-
Fotbad, peeling, lätt filning av fötter och naglar, inpackning i mask och massage. Rekommenderas till dig som inte har några specifika problem, men vill njuta av allt det sköna.

Tilläggsbehandlingar

Minimassage 15 min, 200:-
Passar som tillägg till övriga behandlingar. Välj mellan händer, fötter, ansikte eller hårbotten.

Minikur 15 min, 200:-
Passar som tillägg till övriga behandlingar. Välj mellan handkur, fotkur, ansiktskur eller hårbottenkur.

Öppettider

Butik:
Måndag kl. 14-18

Behandlingar:
Tisdag kl. 10-17
Onsdag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-17

ADRESS
Storgatan 23
92131 Lycksele
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se