fransar bryn

Vi hjälper dig att rama in och framhäva dina ögon för en piggare, yngre och öppnare blick.

Här erbjuds olika varianter för att framhäva just dina ögon. Färgning av fransar gör dem fylligare, längre och tätare. Brynfärgning markerar, jämnar till och gör dem lättare att forma vid plockning. Formning av brynen lyfter dem och ger dem en vacker form som får dig att se piggare och vaknare ut. Färgen sitter 1-2 månader, kortare tid om man vistas mycket i solen.

 

Permanent fransböjning 55 min, 500:-

Permanent fransböjning med fransfärg 700:-

Permanent fransböjning med fransfärg och brynfärg 800:-

Nu kan du få snygga böjda ögonfransar som håller i ca 6-8 veckor.
Behandlingen går till så att man väljer ut lämplig spole, vilken man fäster fransarna på. Därefter appliceras permanentvätska och fixeringsvätska. Proceduren tar ca 60 min och resultatet blir en välformad böj och du slipper franstången.
Den permanenta fransböjningen håller i ungefär två och en halv månad, kan göras om efter ca tre månader.

 

Frans- och brynfärgning inkl. formning av bryn  25 min, 400:-

Formning av bryn 15 min, 200:-

Fransfärgning 15 min, 200:-

Fransfärgning med formning 20 min, 300:-

Brynfärgning 15 min, 200:-

Brynfärgning med formning  20 min, 300:-

 

Om du har linser, säg till innan så får du plocka ut dem. Detta för att undvika att de missfärgas. Om du har öppna sår eller ögoninfektion, är det bättre att vänta med att färga till dessa har läkt. Undvik att plocka brynen just innan färgning för att slippa missfärgade porer under de närmaste dagarna.

Öppettider och adress Kommer våren 2018


ADRESS
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se