På Ekospa erbjuds behandlingar i en rogivande och stämningsfull miljö, med levande ljus och avslappnande musik. Här får du känna dig väl omhändertagen från första stund.

Byt om till badrock, värm dig i den välgörande infrabastun och slå dig ner i vår härliga relax. När det är din tur blir du hämtad till din förbokade behandling. Förslagsvis en ljuvligt doftande chokladmassage, en välgörande ansiktsbehandling eller fotvård med lackade naglar.

Vi utför också frans -och brynfärgning med formning, make-up, manikyr (nagelförlängning), pedikyr (fotvård), vaxning, mindfulness, spray-tan, SPA-behandlingar med olika kurpaket och olika typer av massage.

Om ni är några stycken i ett sällskap som vill hitta på något tillsammans, kan jag erbjuda Spa-relax med infrabastu, ljusterapi, jazucci och varmbastu i kombination med kortare behandlingar på 15 minuter  till exempel handkur, fotkur, ansiktskur eller 15 min massage.

Ett annat alternativ är Spa-ritualen där ni tillsammans skrubbar och sen smörjer in er med helkroppsinpackning och sedan sitter ni 30 min i bastun för optimalt upptag av de naturliga produkterna. Ett annat alternativ är Aufguss bastusittning. Med aromadofter & mentolkristaller som ger er en extra avkopplande eller uppfriskande upplevelse. Eller varför inte boka in en kurs i mineralmake-up, ansiktsvård, nagelvård eller kroppsvård. Ca 8 deltagare.

Kombinera behandlingar och/eller kurser med, fika, mat och motion.  Unna er en heldag av njutning, hälsa och avkoppling på ekospa. Vi hjälper till med catering och planering av dagen om så önskas.

_MG_4449_Hi

Ring för offert 0918-76 13 15

Öppettider och adress Kommer våren 2018


ADRESS
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se