Ekospa erbjuder naturliga behandlingar med organisk och ekologisk hudvård från Maria Åkerberg. Detta i en rogivande och stämningsfull miljö, med levande ljus och avslappnande musik. Här får du känna dig väl omhändertagen från första stund.

Jag som tar hand om Dig när du kommer, är väl utbildad och certifierad Hud & Spa-terapeut och Massageterapeut med lång erfarenhet. Vi utför specialanpassade ansiktsbehandlingar utifrån dina behov, färgning av fransar och bryn med formning, makeupkonsultation, manikyr, nagelförlängning, pedikyr med lack, fotvård, hårborttagning, vaxning, avkopplande Spa-behandlingar och olika typer av massage.

 

Öppettider

Butik:
Måndag kl. 14-18

Behandlingar:
Tisdag kl. 10-17
Onsdag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-17

ADRESS
Storgatan 23
92131 Lycksele
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se