Ett presentkort på Ekospa är perfekt till den som har allt och en uppskattad upplevelse till någon som behöver piggas upp.bild (14)

Kom in till oss och köp presentkort i butiken om du bor i närheten. Bor du långt bort eller har lite dåligt med tid kan du ringa, e-posta eller fylla i formuläret nedan och beställa presentkortet så skickar vi det på posten (eller delar ut det om adressen ligger i centrala Norsjö).

Du får då en bekräftelse och en bifogad faktura tillbaka på din mail. Detta kostar inget extra.

Det går bra att välja mellan att ge bort en specifik behandling eller ett valfritt belopp.

Beställ presentkort i formuläret nedan så skickar vi det till dig eller direkt till personen du vill överraska. Skriv i meddelandet om det är en julklapp eller en present:

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Till (texten på presentkortet)

Från (texten på presentkortet)

Belopp eller behandling

Presentkortet skickas till
Din adressMottagarens adress

Din adress

Mottagarens adress (om annan)

Meddelande till Ekospa

Verifieringskod (enkel matematik för att vi ska slippa skräppost)

Öppettider och adress Kommer våren 2018


ADRESS
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se