_MG_4645_Hi

Ekospa är ett mysigt litet dagspa och hudvårdssalong med ekologiska och rena produkter för hela kroppen.

I vår reception med butik kan du köpa både presentkort och samma underbara produkter som används i spabehandlingarna.

Det finns fyra behandlingsrum, ett för fotvård och laser, ett för kropp och ansikte och övriga är uthyrda till naprapat och frans/nagel designer. I anslutning till dessa ligger relaxen med infrabastu och jacuzzi. I ljusterapirummet kan du fylla på med extra dagsljus för att behålla energin, hälsan och dygnsrytm under den mörka delen av året. Ljusterpi motverkar depression, trötthet och dåligt immunförsvar.

Ekospa har möjlighet att ta emot sällskap på upp till 2-16 personer, när ni vill hyra relaxen med kompisgänget, föreningen eller arbetskompisarna. Kombinera gärna med bastusittning/aufguss, behandlingar eller kurser i make-up, hudvård och nagelvård mm.

Möjlighet till catering av lättare av mat eller fika. Vi hjälper er hitta härliga lösningar till möhippan, bröllopsdagen, födelsedagsfesten osv. För tidsbeställning,offerter och information – välkomna in eller ring!

Lokalen/butiken ligger på Storgatan 64 i Norsjö och möjlighet till parkering finns längs gatan på baksidan.

Välkomna!

0918-76 13 15

Öppettider och adress Kommer våren 2018


ADRESS
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se