kontakt

Ekospa är lättast att nå via telefon eller besöka under tisdag till torsdag då butiken är öppen kl 10-18 eller fredagar kl 10-14
Det går också bra att boka behandlingar på hemsidan.

Under ordinarie öppettider kan du handla i butiken, boka behandlingar och njuta av behandlingar och/eller infrabastu med Spa-relax. Ljusterapin går bra att förboka under förmiddagar, för bästa effekt.

Offertförfrågan kan göras via e-post: Ange alltid kontaktperson och telefonnummer, vilka behandlingar ni önskar och om ni villa hyra Spa-relaxen och eventuellt beställa mat. Uppge datum, tid som passar er och antal personer som kommer. Ge gärna flera förslag på passande datum. Det går naturligtsvis även utmärkt att använda bokningsformuläret. Prisförslag och bekräftelse på er bokning skickas så snart vi kan.

Vill ni får vårt nyhetsbrev med olika erbjudanden och happenings?
Maila sara@ekospa.se så kommer den till dig en gång per månad.

Mobil: 070-69 50 552

E-post: Kontaktformulär boka dygnet runt.

Adress: Storgatan 64

Öppettider och adress Kommer våren 2018


ADRESS
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se