En hälsosam och snygg solbränna som varar i 5-7 dagar.

Solens strålar och solarier är inte hälsosamma för kroppen och åldrar huden i förtid. Ekospa kan erbjuda dig en naturligt gyllenbrun färg utan risk för rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer.  Huden får en skönhetsbehandling samtidigt som du blir läckert gyllenbrun, tack vare de naturliga, fuktgivande och spänstgivande ingredienserna.

 Helkropp 20 min, 300 kr

(återbesök efter 5-7 dagar, 250 kr)

Delkropp (överdel eller underdel) 15 min, 250 kr
(återbesök efter 5-7 dagar, 200 kr)

Ansikte, decolltage och armar 15 min, 200 kr
(återbesök efter 5-7 dagar, 150 kr)

Brun-utan-sol-kräm finns att köpa på ekospa för 169 kr av märket Maria Åkerberg.

Före behandlingen:
Hårborttagning ska göras minst 24 timmar före behandlingen. Om du vaxat dig, var noga med att inga rester från vaxet finns kvar på huden. Rengör och peela huden minst 2-timmar innan behandlingen och avlägsna noggrant smink och andra produkter.
Smörj inte in huden samma dag före behandlingen, med undantag för mycket torra områden som t.ex. knän, händer och armbågar. Detta gör att du undviker att färgen blir mörkare på dessa områden.

Efter behandlingen:
Använd mörka och löst sittande kläder direkt efter behandlingen. Alltför åtsittande kläder kan gnugga bort färgen.
Inom 6-8 timmar bör du inte träna eller utföra annan fysisk aktivitet som får dig att svettas. Vänta 8-12 timmar med att duscha. Det är viktigt att låta färgen verka under denna tid för att uppnå full effekt och för att få en vacker, jämn och hållbar färg. Smörj in dig minst en gång om dagen för att färgen ska hålla längre och avta jämnt.

Vad är Spray Tanning?
Det är den bästa och senaste tekniken inom ”brun utan sol”-metod och avsedd för professionellt bruk. Manuell HVLP Spray Tanning ger det absolut bästa resultatet i jämförelse med soldusch (där det lätt kan bli fläckigt och orange), samt brun utan sol flaskor eller krämer för hemmabruk.

Hur går behandlingen till?
Med hjälp av ett munstycke som genom ett högt tryck sprutar den manuellea maskinen ut ett fint lager vätska, som lägger sig på huden och gör dig brun. Det tar ca 5 minuter att applicera. Du står i ett tält och snurrar runt medan jag sprayar och instruerar. Sprayen kan ibland appliceras två lager för bästa resultat, men ett lager räcker gott och väl till normal nyans. Sedan ska huden torka ca 15 min.spray tan

Vad har man på sig?
Du som kund får bestämma, om du vill vara helt utan kläder, ha på dig underkläder eller bikini. En duschmössa och engångstrosor erbjuds på salongen om du vill. Tvätta dina kläder samma dag om du använder egna.

Hur länge varar färgen?
En behandling varar i ca 5-7 dagar. För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas en gång i veckan. Smörj in dig med bodylotion varje dag för att behålla din färg längre.

Hur färgar det huden?
Spraylösningen härstammar från sockerrör och den aktiva ingrediensen är ett färglöst socker som heter Dihydroxyaceton, DHA.
DHA reagerar med ett protein – keratin i det yttersta lagret i huden – hornlagret och skapar där ett brunt pigment. Den innehåller ingen alkohol, inget konserveringsmedel, inga mineraloljor och är på så sätt helt unik i Sverige med 100 % rena och naturliga ingredienser.

Observera: På vissa personer kan det uppstå vita missfärgningar efter behandling om du har torrhetseksem eller har mycket torra partier på huden. De som ej tål DHA bör ej prova spray tanning.

Öppettider och adress Kommer våren 2018


ADRESS
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se