Förstärkning görs på korta, sköra naglar och nagelbitare.  Permanent fransk lackning eller färgat lack är också ett trevligt alternativ. 

Nagelförstärkning i gelé genomskinlig

NaglarManikyr med gellackning i uv-lampa som sitter permanent ca 3-5 veckor
25 min, 350:-

Nagelförstärkning i gelé med permanent lack
Manikyr med gellackning, franskt/färgat lack i uv-lampa som sitter ca 3-5 veckor
55 min, 600:-

Borttagning av gelé 25 min, 300:-

Fila, mjuka upp nagelband och olja in naglar.
OBS! Endast möjligt på naglar gjorda i vårt material.

 

Frågor och svar!

Hur länge håller konstnaglar?
Det finns aldrig några somhelst garantier för hur länge dina gelénaglar sitter utan det beror på olika faktorer som: Livsstil, hudtyp, hormoner, mediciner, rökning, för mycket B-vitamin, graviditet, för mycket vatten, men framför allt hur försiktig du är.  Är du duktig på att sköta dina naglar kan man ha dem ända upp till ca 5 veckor.

Vad gör man på ett återbesök?
Naglarna växer ungefär 1-1,5 mm/vecka och så småningom uppstår en skarv efter ca 3 veckor. Då är det dags att boka in ett återbesök om man vill fortsätta att ha sina naglar och behålla styrkan och skönheten. På återbesöket kortar man ned längden som vuxit sedan sist, tar bort släpp, lagar sprickor, justerar tjockleken och fyller i skarven som blivit där nageln vuxit. Om man inte går på regelbundna återbesök kan naglarna lättare gå sönder, spricka och släppa.

Skötselråd
Daglig hygien är helt okej, men undvik vatten i största möjliga mån. Använd gummihandskar till diskning och grovstädning.
Använd tvål, vatten och nagelborste att göra rent med. Peta inte under naglarna med något vasst, då detta skapar större fickor för smutsen att fastna i.
Använd nagelbandsolja dagligen runt och under hela nageln. Oljan gör materialet och den naturliga nageln mer flexibel och motverkar att vatten tränger in.
Lacka med Topcoat ca 2 gånger/vecka. Var 3:e gång tar du bort Topcoaten med acetonfri remover och lackar ett nytt lager med Topcoat igen.

Om du inte är nöjd med dina gelénaglar?
Jag vill naturligtvis bli underrättad om du på något sätt är missnöjd med dina naglar. Tillsammans gör vi allt för att du ska bli så nöjd som det möjligt. Bara att höra av dig eller komma förbi!

Öppettider

Butik:
Måndag kl. 14-18

Behandlingar:
Tisdag kl. 10-17
Onsdag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-17

ADRESS
Storgatan 23
92131 Lycksele
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se