Fransförlängning ca 120 min, 700:-

Franspåfyllning ca 60 min 550:-

Franspåfyllning ca 30 min 400:-

Borttagning av fransar gjorda hos vår stylist från 200:-

Kom gärna till behandlingen utan smink runt ögonen.

Behandlingen börjar med rengöring och att fransstylisten skyddar dina underfransar innan applicering. Därefter påbörjas arbetet med att limma fast en enda extensionfrans på varje naturlig, mogen frans du har. Mängden fransar som appliceras är helt beroende på hur många mogna fransar som finns vid själva behandlingstillfället, kan variera från allt mellan 60 till 160 fransar per öga. Under hela behandlingen ligger du bekvämt nerbäddad med slutna ögon på en bänk. Behandlingen är helt smärtfri och ger ett tillfälle till avslappning där många kunder somnar, en ljudbok kan vara kul att ta med och lyssna på under behandlingen. Under och efter fransförlängningen får du all information om hur du på bästa sätt tar hand om dina nya vackra fransar för bästa hållbarhet och optimal påfyllning vid nästa besök inom 3-4 veckor.

Vi använder falsemink-fransar singles i c-böj tjocklek 0,15mm och 0,2mm, d-böj i tjocklek 0,2mm . Längderna varierar från 9-15mm. Vi pratar igenom vad du vill ha för fransar innan vi sätter de på plats. Tänk på att gärna ta med glasögon om du använder sådana så vi kan se avståndet från frans till glas, använder du linser ser vi gärna att du tar ut dom innan vi startar behandlingen.

Vår fransstylist Anna är utbildad på Ewas utbildning i Östersund.

 

 

14466914_1300552129966767_912189683_o

OBS! Elevpriser!

Permanent fransböjning ca 75 min, 500:-

Permanent fransböjning med fransfärg ca 90 min, 600:-

Permanent fransböjning med fransfärg & brynfärg ca 110 min, 700:-

Permanent fransböjning med fransfärg & brynfärg med plock ca 120 min, 800:-

Kom gärna till behandlingen utan smink runt ögonen.

Nu kan du få snygga böjda ögonfransar som håller i ca 6-8 veckor.
Behandlingen går till så att man väljer ut lämplig spole, vilken man fäster fransarna på. Därefter appliceras permanentvätska och fixeringsvätska. Resultatet blir en välformad böj och du slipper franstången.

Den permanenta fransböjningen håller i ungefär två och en halv månad, kan göras om efter ca tre månader.

Öppettider och adress Kommer våren 2018


ADRESS
TELEFON
MOBIL
070-69 50 552
E-POST

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


My kind of Perfect är ett projekt som har tagit upp kampen för att du ska tycka att du är perfekt som du är. Inte för att du är utan brister och svagheter, inte heller för att du aldrig gör misstag. Du ska tycka att du är perfekt för att du är du. För att du är unik. Vi tar avstånd från kraven på att allt och alla ska vara utan brister. Vi vet så väl att alla är unika och det är dags att vi lär oss att älska oss själva.

www.perfektadu.se